coach bahar

Ebook Rahsia Jana 10K sebulan walaupun masih berkerja – Coach Bahar

Ramai yang masih bekerja. Duit tak cukup kan. Bukan tak bersyukur tapi masalah semuanya mahal sekarang ni. Saya faham. Kalau nak buat dua tiga kerja manalah nak larat. tak kan nak kerja sampai 18 jam sehari. Tak logik. Itu sebabnya saya menulis e-book ini. Ini adalah perjalanan pengalaman saya sendiri semasa saya bekerja dulu. Bagaimana […]

Ebook Rahsia Jana 10K sebulan walaupun masih berkerja – Coach Bahar Read More »

D’impian Agro Farm Dari impian menjadi realiti.

D’impian Agro Farm Dari impian menjadi realiti. Aku bangunkan dimpian agro farm melalui impian dan mimpi. Aku tinggalkan korperat #duniatiputipu dan mencuba nasib dalam bidang agro #KalauBuatBaruJadi. Ideanya bukan hanya hardware tetapi pengisian yang sebenar menjadi seorang petani. Jarang orang faham dan nak ambil pusing kenapa aku buat. Mereka ada masalah mereka masing-masing. Aku bermula

D’impian Agro Farm Dari impian menjadi realiti. Read More »

us durian belanda coach bahar - soursop juice - coach bahar - d'impian agro farm - produk IKS bumiputera melayu islam - coach bahar food industries

Jus Durian Belanda Coach Bahar

Jus Durian Belanda Coach Bahar Kawan saya tanam durian belanda sendiri. Pemborong ambil dengan harga yang rendah. Buah cantik-cantik. Katanya duit baja pun tak lepas. Sebab itu makin lama makin menyusut pengeluarannya. Orang melayu kita bukan tak bersemangat nak berkerja atau berkebun tapi buat kerja tak balik modal siapa boleh tahan. Saya terdiam. Saya berikan

Jus Durian Belanda Coach Bahar Read More »

Scroll to Top