Author name: admin

Promosi Hari Raya Nasi Dulang Kari Kambing Coach Bahar – Cobawin Cafe, D’Impian Agro Farm, Muar Johor

    Nasi Dulang Kari Kambing Coach Bahar Bagi sahabat yang balik kampung beraya. Cobawin Cafe akan mula beroperasi seawal hari raya-3. Kami buka bermula jam 10 pagi hingga ke-10 malam. Jangan lupa ya datang ke D’impian Agro Farm. Program lawatan ke ladang juga bermula pada hari yang sama. D’impian Agro Farm Kampung Sungai Belukang, […]

Promosi Hari Raya Nasi Dulang Kari Kambing Coach Bahar – Cobawin Cafe, D’Impian Agro Farm, Muar Johor Read More »

Koleksi Video Latihan Fertigasi dan Ternakan Coach Bahar

Dulu saya juga berkerja. Umur 40 tahun saya berhenti kerja dan memulakan usaha bangunkan aset-aset yang berkerja pula untuk saya. Saya orang kampung je. Kadang-kadang kita ada peluang tapi tak nampak bagaimana kita boleh gunakan peluang yang ada depan mata kita untuk jadikan ianya pasif income. Saya ada menulis manual dan ebook ternakan kambing dan

Koleksi Video Latihan Fertigasi dan Ternakan Coach Bahar Read More »

Pakej Lawatan Agro D’impian Agro Farm, Muar, Johor

Pakej Lawatan Agro D’impian Agro Farm, MUAR. Cuti sekolah ni kalau tak tahu nak bawa anak2 pergi mana boleh pergi sini, D’impian agro farm, di sg belukang muar. Banyak aktiviti menarik dekat sini daripada pertanian, penternakan dan perladangan, boleh bagi makan kuda, kambing, rusa, arnab, ikan burung unta . Kalau yang datang dari jauh pon

Pakej Lawatan Agro D’impian Agro Farm, Muar, Johor Read More »

Koleksi VIDEO Pembelajaran Bisnes Agro (Pen Drive)

Ramai yang bertanya saya bila nak buat seminar agro lagi. Ada yang tanya kursus fertigasi, kursus ternakan, kursus talapia, kursus rusa, kursus pembuatan makanan altanatif ruminan. Bila saya free dan buat korang pulak tak free. Hari ni saya lancarkan satu produk baru. Saya masukan semua video seminar saya tu dalam satu pen drive. Termasuk semua

Koleksi VIDEO Pembelajaran Bisnes Agro (Pen Drive) Read More »

Program BizCamp 2024 by Coach Bahar

Program BizCamp2024 Saya nak buat satu program yang mengumpulkan anak-anak muda. Mereka akan tinggal selama dua minggu di D’impian Resort & Training Centre. Mereka akan diajar dan didedahkan ilmu bisnes. Apa yang ditekankan ================= 1. Motivasi bisnes. 2. Praktikal menjual 3. Bisnes cash 4. Idea bisnes. 5. Menjadi muslim super 6. Dapat ikut semua bisnes

Program BizCamp 2024 by Coach Bahar Read More »

Pakej Lawatan Agro Cuti Sekolah Ke D’Impian Agro Farm, Muar Johor

Cuti sekolah ni kalau tak tahu nak bawa anak2 pergi mana boleh pergi sini, D’impian agro farm, di sg belukang Muar. Banyak aktiviti menarik dekat sini daripada pertanian, penternakan dan perladangan, boleh bagi makan kuda, kambing, rusa, arnab, ikan burung unta . Kalau yang datang dari jauh pon boleh menginap dekat sini paling rare tido

Pakej Lawatan Agro Cuti Sekolah Ke D’Impian Agro Farm, Muar Johor Read More »

Jom Makan Nasi Arab Kari Kambing di Cobawin Cafe, D’Impian Agro Farm Muar,Johor – Promosi 15 – 31 Januari 2024. Potongan 50% dari harga asal.

Jom Makan Nasi Arab Kari Kambing di Cobawin Cafe, D’Impian Agro Farm Muar,Johor – Promosi 15 – 31 Januari 2024. Potongan 50% dari harga asal!!!     Tak sabar nak makan Cobawin Cafe,D’Impian Agro Farm, Muar Johor ni buka setiap hari kecuali selasa. Dari jam 9 pagi hingga 10 malam. Tapi kalau nak makan nasi

Jom Makan Nasi Arab Kari Kambing di Cobawin Cafe, D’Impian Agro Farm Muar,Johor – Promosi 15 – 31 Januari 2024. Potongan 50% dari harga asal. Read More »

Scroll to Top