Promosi Nasi Dulang Kari Kambing Diteruskan

Nasi Dulang Kari Kambing,MENU BUKA PUASA DI MUAR JOHOR Nasi Dulang Kari Kambing,Nasi Dulang Kari Kambing COACH BAHAR,Nasi Dulang Kari Kambing D'IMPIAN AGRO FARM MUAR JOHOR,Nasi Dulang Kari Kambing COBAWIN CAFE
Nasi Dulang Kari Kambing,MENU BUKA PUASA DI MUAR JOHOR Nasi Dulang Kari Kambing,Nasi Dulang Kari Kambing COACH BAHAR,Nasi Dulang Kari Kambing D’IMPIAN AGRO FARM MUAR JOHOR,Nasi Dulang Kari Kambing COBAWIN CAFE
Ramai kawan-kawan dalam FB minta saya teruskan promosi nasi dulang kari kambing tu. Sepatutnya promosi nasi dulang ni tamat pada 1 Feb 2024 yang lepas. Setelah saya fikirkan masak-masak dan mengambil kira dengan semua perkara. Saya teruskan promosi ni sehingga bulan Ramadhan.

Bermula 07 Feb 2024 hingga 12 March 2024 promosi nasi dulang yang makan 4 orang ni dijual dengan harga promosi RM69 sahaja. Ya RM69. Kalau set single harganya RM30 sahaja. Saya batalkan harga RM89 sedulang sebelum ni.

Saya target 100 dulang sehari. Bila ramai datang boleh bayar gaji pekerja. Orang kampung ada kerja. Boleh bela ayam dan kambing lagi banyak. Boleh sembelih 100 ekor kambing sebulan. Orang kampung boleh buat lebih banyak lagi kandang.
Tolong saya ya. Sempana cuti raya cina ni, cuti sekolah ni. Jemput datang ke covawin cafe. Dibuka setiap hari kecuali hari SELASA. Buka bermula jam 10 pagi.
Lokasi:
Cobawin Cafe
D’impian Agro Farm
Kampung Sungai Belukang
Muar Johor
SHARE KE SOCIAL MEDIA
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top