Program BizCamp 2024 by Coach Bahar

Program BizCamp2024
Saya nak buat satu program yang mengumpulkan anak-anak muda. Mereka akan tinggal selama dua minggu di D’impian Resort & Training Centre. Mereka akan diajar dan didedahkan ilmu bisnes.
Apa yang ditekankan
=================
1. Motivasi bisnes.
2. Praktikal menjual
3. Bisnes cash
4. Idea bisnes.
5. Menjadi muslim super
6. Dapat ikut semua bisnes coach bahar.
Tarikh : 2 – 9 March 2024 (Seminggu)
Tempat : Dimpian Agro Farm, Muar
Yuran : RM1988 RM500 sahaja (10 orang pertama)
Yuran TERMASUK penginapan
Tarikh program : 2 March – 09 March 2024
Yuran : RM1988 tetapi kami tawarkan dengan harga RM500 sahaja. Untuk 7 hari berkursus harganya RM500 sahaja. Yuran ini termasuk harga kejurulatihan, modul dan tempat penginapan.
Kenapa penting?. Anak remaja ni akan bermula hidup baru. Di sekolah tidak diajar untuk hidup berdikari. Mudah-mudahan bila di universiti nanti mereka boleh bertatih untuk berniaga kecil-kecilan. Jika baru lepas diploma lagi bagus. Mereka baru belajar untuk mula hidup secara realiti.
– Terbuka kepada pelajar lepasan SPM, lepasan diploma atau ijazah. Berumur antara 18-25 tahun. Lelaki ataupun perempuan.
– Menjalankan program selama 2 minggu secara sepenuh masa.
– Memberi pendedahan keusahawanan secara priktikal dikalangan peserta.
– Menjalankan modul keusahawanan, modul motivasi, modul keagamaan, cara menyelesaikan masalah dan berfikir luar kotak, kemahiran berkomunikasi, modul bahasa inggeris dan memberi pendedahan suasana belajar lepasan SPM.
– Melatih mereka secara priktikal untuk menjadi seorang yang minda usahawan dan mempunyai masa depan yang lebih jelas sebelum melangkah ke menara gading.
– Kelas-kelas priktikal setiap hari seperti ilmu marketing, ilmu pengurusan, ilmu motivasi.
– Mengasah bakat keusahawanan
– Dilatih oleh mereka yang berkecimpung dalam bidang keusahawanan dan sebahagian pensyarah univeristi.
– Kelas-kelas kemahiran seperti bisnes on-line, mereka juga di ajar secara priktikal berniaga kecil-kecilan, diajar cash flow yang betul, pendidikan kewangan yang betul.
Anak ini mungkin akan pulang dengan jati diri yang lebih kuat, kelas ini dijalankan secara full time dari jam 8 pagi hingga 5 petang setiap hari, asrama, kelas, makan dan minum dijaga.
Pelaburan yang berbaloi-baloi, saya yakin dan peluang ini sungguh menarik. Saya akan menjaga anak-anak tuan puan, program ini akan saya jalankan di DRTC Muar, dan program ini terhad kepada 20 orang peserta sahaja. saya juga mempunyai pengalaman luas melatih, dan insyaallah ianya berbaloi.
Program ini baik untuk anak anda, adik anda, jiran anda dan yang lain. jangan lepaskan peluang.
Yuran akan dinaikan pada harga asal. Baik sekarang daftar dan saya pasti mana ada program seperti ini di Malaysia dan semurah ini.
Sila klik link di bawah
https://coachbaha.onpay.my/order/form/kursusyep2024
https://coachbaha.onpay.my/order/form/kursusyep2024
https://coachbaha.onpay.my/order/form/kursusyep2024
SHARE KE SOCIAL MEDIA
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top