Peluang Jana Pendapatan Sampingan Jadi Agen Jualan Kambing Perap Premium Coach Bahar

KAMBING PERAP PREMIUM COACH BAHAR,COACH BAHAR,KAMBING PERAP SEDAP,D'IMPIAN AGRO FARM MUAR JOHOR,PELUANG JANA PENDAPATAN,agen dropship KAMBING PERAP SEDAP,pak mat western coach bahar,KAMBING PERAP pak mat western

SAYA MENCARI 100 ORANG AGEN YANG SANGGUP MENJUAL. UNTUK PERMULAAN SAYA BERI PERKHIDMATAN PENGHANTARAN PERCUMA.

Kambing Perap Premium

Baiklah biar saya terangkan. Bukan semua sama. Mungkin korang boleh dapat harga durian yang murah. Tapi kalau nak makan musang king harganya mantol sikit. Tapi kalau makan memang puas.
Kambing peram keluaran coach bahar food industry ni premium. Tak banyak lemak dan tak banyak tulang. Satu pax 700 gram. Saya jamin kalau tak sedap wasap kami. Kami ganti dua bungkus. Tapi janganlah tipu, kalau dah habis makan baru kata tak sedap. Saya buat untuk bekalkan hotel 5 bintang. Korang tahu le kalau dah masuk hotel tu 300 gram harganya dah RM80. Kualiti yang saya buat dan jual.

Saya telah siapkan strategi marketing untuk tahun 2024. Salah satu bisnes yang saya mahunkembangkan adalah bisnes kambing perap dan ayam kampung perapan. Saya target untuk 1000 ekor kambing untuk tahun 2024 ni. Kita dah mencapai lebih 200 ekor kambing tahun lepas.

Nak belajar berniaga tak?. Tahun dua ribu dua pukuh empat ni kena buat duit tepi. Tak boleh diharapkan kerja je. Kena jual barang yang orang nak. Jual tempat berkumpul-kumpul dan jual dengan harga yang lebih murah.

Saya mencari 100 orang agen yang sanggup menjual. Untuk permulaan saya beri perkhidmatan penghantaran percuma. Ada 3 pakej
Pakej A : 50 pax
Pakej B : 25 pax
Pakej C : 10 pax

Pada mereka yang memilih pakej A dan B akan saya masukan dalam group telegram marketing dan kami ajar untuk menjual. Satu bungkus korang boleh untung sehingga RM7-RM13.
Kalau ramadhan kita akan dapat tempahan lebih 5 kali ganda dari biasa. Senang je
Siapa berani bersama saya. Saya jamin duit akan dikembalikan jika ada masalah. Saya cuma nak berniaga dan korang jual je dikawasan anda. Korang daftar sekarang untuk saya pilih yang benar-benar berminat. Kali pertama ni barang akan sampai pada atau sebelum hujung 30 January 2024 ni. Selepas itu insyaallah dalam 3 hari barang akan siap dihantar sebab saya nak buat 10 ribu pax ni.

Jom kita berniaga jom.

Anda boleh bermula dengan 10 bungkus, 30 bungkus atau 50 bungkus.
https://coachbaha.onpay.my/order/form/agencoachbahar
https://coachbaha.onpay.my/order/form/agencoachbahar
– untuk jadi agen paling tinggi antara RM7 – RM13 satu bungkus / pek kambing perap. Penghantaran percuma dan dapat belajar menjual dalam group coach bahar.

WWW.DIMPIANAGROFARM.COM
WHATSAPP KAMI SEGERA!!

Coach Bahar :- 013-7999415

SHARE KE SOCIAL MEDIA
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top