Koleksi Video Latihan Fertigasi dan Ternakan Coach Bahar

Dulu saya juga berkerja. Umur 40 tahun saya berhenti kerja dan memulakan usaha bangunkan aset-aset yang berkerja pula untuk saya. Saya orang kampung je. Kadang-kadang kita ada peluang tapi tak nampak bagaimana kita boleh gunakan peluang yang ada depan mata kita untuk jadikan ianya pasif income.
Saya ada menulis manual dan ebook ternakan kambing dan rusa boleh jana pasif income pada mereka yang nak pencen awal. Korang nak koleksi video fertigasi dan ternakan ayam kampung?
Ini semua berharga beratus-ratus kalau jual satu persatu. Dulu saya jual Video Fertigasi langkah demi langkah saya harganya sahaja RM290. Saya beri semua koleksi ebook dan video ni dengan harga tak masuk akal. Jadinya kepada yang nak, baik beli sekarang.
Terbaru saya jual semua video pembelajaran langkah demi langkah, koleksi idea bisnes dan semua manual peternakan dengan hanya RM150. Saya masukan semua koleksi ebook dan video tu dalam satu pen drive dan kami pos kepada pembeli.
Koleksi Video Fertigasi dan Ternakan
✅ Video fertigasi cili
✅ Video fertigasi melon
✅ Video ternakan ayam kacuk kampung
Bonus :
✅ Video 27 idea bisnes terbaik tahun 2024
✅ Koleksi Video idea argo (ternakan rusa, ternakan ikan talapia dalam canves, ternakan ayam kampung, ternakan itik telur, tanaman nepiar dan banyak lagi.
Koleksi Ebook
✅ Ebook ternakan biri-biri ruminan
✅ Ebook ternakan rusa
✅ Ebook ternakan ikan talapia
Bonus ebook
✅ 4 buah ebook motivasi bisnes coach bahar yang terbaik
– ebook bangun selepas jatuh
– ebook idea bisnes jana 10K sebulan
– ebook jana 5K sebulan dengan hanya tanam sayur tepi rumah
– ebook 49 idea bisnes tahun 2024
Klik sini untuk pembelian
SHARE KE SOCIAL MEDIA
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top