Ebook Rahsia Jana 10K sebulan walaupun masih berkerja – Coach Bahar

Ebook Rahsia Jana 10K sebulan walaupun masih berkerja Coach Bahar
Ramai yang masih bekerja. Duit tak cukup kan. Bukan tak bersyukur tapi masalah semuanya mahal sekarang ni. Saya faham. Kalau nak buat dua tiga kerja manalah nak larat. tak kan nak kerja sampai 18 jam sehari.
Tak logik.
Itu sebabnya saya menulis e-book ini. Ini adalah perjalanan pengalaman saya sendiri semasa saya bekerja dulu. Bagaimana kita menambah pendapatan kita setiap bulan.
Mungkin anda tidak dapat mengikut apa yang saya buat tetapi sekurangnya anda dapat gambaran melakar apa yang anda perlu buat selepas ini.
Anda masih sempat. Tawaran ini akan tamat pada 15 Okt 2023. Ebook ini baru sahaja saya tulis. 70% sudah siap. Ebook langkah demi langkah menukar hidup anda dengan lebih bahagia dan bebas kewangan.
Saya menghabiskan masa lebih setahun mengumpulkan tulisan ini. Saya menulis lebih 120 muka surat untuk mengambarkan cara sebenar menternak duit dan menjana pendapatan. Ebook ini sesuai kepada semua lapisan umur sama ada anda baru sahaja berkerja, anda adalah seorang yang mahu berpencen awal atau anda sudah berumur 60 tahun. Tak kisah lelaki atau perempuan.
Saya bercadang untuk ebook ini dengan harga RM150 sahaja. Tetapi kepada 100 pembeli terawal. Ebook ini hanya berharga RM73 sahaja. Ya buat pembelian sekarang. RM73 sahaja. Ebook ini anda akan terima pada 15 Okt 2023 dan kepada yang membelinya selepas itu harga pastinya akan menjadi RM150.
Tawaran Terhebat
Jika anda mahu saya bimbing anda. Saya sediakan satu group wasap untuk personal coaching secara online. Insyaallah motivasi bisnes, langkah demi langkah berbisnes, cara marketing dengan betul dan yang penting peserta dalam group personal coaching ini boleh berhubungan dengan saya tentang problem bisnes anda sekarang atau strategi marketing atau apa sahaja tentang idea cara jana pendapatan.
Kita akan buat meeting live, posting melalui wasap group untuk 6 bulan. Ianya ada kelas-kelas online yang percuma yang dijadualkan.
Jika anda join group. Personal Coaching group ini tak perlu dibayar berpuluh ribu. Kepada anda yang join group ini ebook terbaru saya ini adalah PERCUMA. Harga yang saya tawarkan adalah RM198.00 sahaja. Insyaallah lepas 15 hb Okt 2023 group ini berharga RM980. Baik masuk sekarang.
Jika anda tak yakin tak mengapa. Saya juga tak paksa. Saya telah berjaya melatih ramai usahawan sebelum ini tetapi mereka terpaksa datang ke kelas-kelas saya. Kali ini saya membuka ianya secara online sahaja.
Beli ebook sekarang atau senang masuk je group yang saya tawarkan.
boleh je wasap staf saya Irfan jika dibuat pembayaran manual
SHARE KE SOCIAL MEDIA
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top